Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.02.2023

Чотирьох жінок у складі злочинного угрупування судитимуть за сутенерство – прокурором до суду передано обвинувальний акт (ФОТО)

Прокурором Вінницької обласної прокуратури до суду передано обвинувальний акт за обвинуваченням чотирьох осіб, які у складі організованої групи у м. Вінниці та області здійснювали сутенерство стосовно чотирьох жінок, що займалися проституцією (ч. 3 ст. 303 КК України).

Слідством встановлено, що три жительки Київщини та одна Харківської області, діючи у складі організованої злочинної групи, забезпечували чотирьом жінкам зайняття проституцією на території Вінниччини шляхом створення вебсайту, оренди приміщень, підбору клієнтів, забезпечення охорони тощо. 

У разі доведення винуватості у скоєнні інкримінованих злочинів перед судом, членам організованої групи загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років. 

Нагадаємо, що відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

  

 Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 996