Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.02.2023

Підтримка і захист доброчесного бізнесу: керівництво обласної прокуратури зустрілося з представниками бізнес-асоціацій Вінниччини (ФОТО)

Керівник Вінницької обласної прокуратури Олександр Бутович, перший заступник керівника Василь Гайворон, начальник відділу нагляду за додержанням законів органами Бюро економічної безпеки України обласної прокуратури Максим Березюк за участі начальника управління захисту інвестицій та запровадження спеціалізації прокурорів Департаменту кримінальної політики та захисту інвестицій Офісу Генерального прокурора Олександра Максименка 9 лютого провели робочу зустріч (в режимі відеоконференції) з представниками бізнес-асоціацій Вінниччини. 

Учасники обговорили питання належного захисту суб’єктів господарської та інвестиційної діяльності від кримінальних правопорушень, охорони їхніх прав у межах кримінального провадження та недопущення фактів тиску на бізнес з боку працівників правоохоронних органів. 

«В умовах тривалої війни важливим залишається питання підвищення рівня довіри з боку бізнесу до державних інституцій, створення передумов для ефективного інвестування в економіку України, розвитку доброчесного бізнесу як в умовах воєнного часу, так і після нашої Перемоги. Органи прокуратури готові всебічно цьому сприяти», – наголосив Олександр Бутович. 

Прокурори поінформували представників бізнес-асоціацій про вжиті організаційні та практичні заходи на вказаному напрямі. 

Зі свого боку підприємці запевнили, що наразі не мають негативних прикладів взаємодії з правоохоронними органами Вінниччини, що також підтвердив Олександр Максименко, який зауважив, що до Офісу Генерального прокурора не надходили скарги щодо тиску на бізнес з Вінницької області. 

Представники бізнес-асоціацій висловили свою підтримку ініціативі прокуратури та запевнили у перспективній співпраці. 

Довідково: інформацію про факти порушень прав суб’єктів господарської та інвестиційної діяльності або тиску на них з боку правоохоронних органів можна надавати до Вінницької обласної прокуратури усно на телефон «гарячої лінії» (0432) 67-22-06 та письмово – на електронну адресу [email protected].

   

Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1343