Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.12.2022

Прокурори Вінниччини привітали дітей із різдвяно-новорічними святами (ФОТО)

Прокурори Вінниччини постійно опікуються дітьми, дбають про їхній захист. А перед різдвяно-новорічними святами вітають малечу, чиє дитинство вкрадене війною.

Цьогоріч відвідали дітей з багатодітних родин, батьки яких служать у Збройних Силах України, боронять нашу землю від ворога на передовій, незважаючи на те, що відповідно до закону України могли бути звільнені від служби.

Побували також і у Вінницькому обласному центрі соціально-психологічної реабілітації дітей. Там перебуває 35 дітей, серед них    5, батьки яких воюють із ворогом.

Традиційно відвідали Вінницький спеціалізований будинок дитини з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки. Там виховується понад 70 особливих діток та таких, які залишилися без сімейного тепла та затишку.

Діти, чиє дитинство проходить під ворожими обстрілами, мають право на щасливе і повноцінне дитинство. Вони мріють про різноманітні подарунки, солодощі і чекають на чарівників, які здійснять їхні мрії. Працівники органів прокуратури Вінниччини бажання малюків виконали.

Віддавши частинку свого тепла прокурори отримали безцінний дарунок – щирі дитячі посмішки та позитивні емоції від спілкування.

 

           

      

           

Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1117