Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.12.2022

Прокурором обласної прокуратури до суду передано обвинувальний акт стосовно вінничанки, яка обвинувачується у шахрайстві на суму понад 11 млн грн

Прокурором Вінницької обласної прокуратури до суду передано обвинувальний акт за обвинуваченням 32-річної жительки м. Вінниці у 36 кримінальних правопорушеннях, передбачених ч. ч. 2, 3, 4 ст. 190 КК України.

Досудовим слідством установлено, що обвинувачена, в період часу з березня по грудень 2021 року, з метою заволодіння чужим майном шляхом обману, під приводом надання страхових послуг, зловживаючи довірою підшуканих осіб, видаючи себе за представника страхових компаній «Фінексперт» та «ТАС», заволоділа грошовими коштами та майном 36 потерпілих на загальну суму майже 11 млн 426 тис. грн.

До підозрюваної слідчим суддею застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

У разі доведення винуватості у скоєнні інкримінованих злочинів перед судом жінці загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1287