Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.12.2022

З Днем працівників прокуратури!

Шановні колеги! Вітаю з Днем працівників прокуратури – святом професії, яка для більшості з нас є покликанням і справою життя!

На ниві служіння інтересам держави та суспільства прокурор зобов’язаний бути взірцем кваліфікованості, відповідальності та результативності. Адже від цього безпосередньо залежить ефективне виконання прокурором покладених на нього функцій.

Розпочавши повномасштабну збройну агресію проти України, росія намагається позбавити українців їхній гарантованих прав – на життя і безпеку, свободу і гідність, на соціальні блага. Відтак щоденна прокурорська робота спрямована не неухильне забезпечення верховенства права у всіх сферах життєдіяльності.

Переконаний, що кожен з нас і надалі виконуватимете свої обов’язки чесно і самовіддано, буде вірним присязі і прикладом доброчесності! 

З нагоди професійного свята бажаю міцного здоров’я, професійного зростання, довіри і поваги від людей, миру та злагоди в колективах і родинах! 

З повагою

Керівник Вінницької обласної прокуратури                                                                       Олександр БУТОВИЧ 

кількість переглядів: 821