Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.10.2022

Прокурором Вінницької обласної прокуратури передано до суду обвинувальний акт за обвинуваченням чоловіка у вбивстві своєї співмешканки

Прокурором Вінницької обласної прокуратури передано до суду обвинувальний акт стосовно жителя Вінницького району, який обвинувачується в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України).

Слідством установлено, що обвинувачений наприкінці липня поточного року у вечірню пору доби, перебуваючи на території свого домогосподарства, будучи у стані алкогольного сп’яніння, вчинив сварку зі своєю співмешканкою під час якої в нього виник умисел на протиправне заподіяння їй смерті.

З метою реалізації свого злочинного умислу зловмисник, усвідомлюючи що посягає на життя іншої особи, наніс потерпілій множинні удари у різні частини тіла від яких вона померла на місці події.

Усвідомлюючи наслідки вчиненого злочину, бажаючи уникнути кримінальної відповідальності та з метою приховування слідів злочину, обвинувачений закопав труп жінки на території свого домогосподарства.

У разі доведення винуватості підозрюваного в судовому порядку йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 985