Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.08.2022

Прокурором Немирівської окружної прокуратури погоджено письмове повідомлення про підозру жителю Вінницького району, який займався незаконним придбанням з метою збуту та збутом психотропної речовини (ФОТО)

Прокурором у кримінальному провадженні Немирівської окружної прокуратури повідомлено про підозру жителю Гайсинського району у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України.

За даними слідства, 35-річний чоловік тривалий час здійснював незаконне придбання з метою збуту та незаконний збут на території Іллінецької ОТГ психотропної речовини –  амфетаміну.

За місцем проживання підозрюваного виявлено та вилучено 100 грам психотропної речовини фенілнітропропену, 150 грам психотропної речовини амфетаміну, 6 кг наркотичного засобу канабісу, електронні ваги та мірні колби,  які використовувалися для виготовлення психотропних речовин. Також вилучено гранату РГД-5 (без запалу), 3 набої калібру 5,45 мм, 1 набій калібру 7,62 мм, 5 набоїв до дрібнокаліберної рушниці, предмет зовні схожий на револьвер.

Правопорушника затримано.

Судом задоволено клопотання прокурора про застосування до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці.

У разі доведення винуватості у скоєнні інкримінованого кримінального правопорушення перед судом чоловікові загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

     

     

 

 

 

 

Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1453