Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.06.2022

Суд задовольнив клопотання прокурора та взяв під варту чоловіка, який підозрюється у незаконному придбанні, виготовленні та зберіганні з метою збуту, а також незаконному збуті наркотичних засобів

За процесуального керівництва Могилів-Подільської окружної прокуратури здійснюється досудове розслідування за підозрою жителя одного з сіл Могилів-Подільського району у незаконному придбанні, виготовленні та зберіганні з метою збуту, а також незаконному збуті наркотичних засобів (ч. 1 ст. 307 КК України).

 

За даними слідства 57-річний чоловік упродовж тривалого часу займався продажем канабісу. Після чергового збуту наркотичного засобу правоохоронці затримали чоловіка у порядку ст. 208 КПК України.

Крім того, під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання зловмисника виявлено та вилучено майже 2,5 кг канабісу, ціна якого на чорному ринку становить 125 тис. грн.

Наразі затриманому вручено письмове повідомлення про підозру та судом задоволено клопотання прокурора

про застосування до нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За вчинення зазначеного злочину санкцією ч. 1 ст. 307 КК України передбачено покарання у виді позбавлення волі від 4 до 8  років.

Нагадуємо, що відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1275