Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.06.2022

Прокурор довів у суді винуватість керівника відділення державного підприємства Хмільницького району у розтраті державних коштів

Хмільницький міськрайонний суд Вінницької області визнав обгрунтованими доводи прокурора Хмільницької окружної прокуратури та визнав винуватою  керівника одного з відділень державного підприємства Хмільницького району у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 191, ч.1 ст. 366 КК України (розтрата чужого майна, яке було ввірене особі, шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем та внесення службовою особою до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей).

Прокурором доведено, що обвинувачена з травня до червня 2021 року, будучи керівником одного з відділень державного підприємства Хмільницького району, використовуючи своє службове становище шляхом службового підроблення офіційних документів, розтратила кошти з каси підприємства в сумі майже 118 тисяч гривень.

Суд визнав жінку винуватою у скоєнні інкримінованих корупційних кримінальних правопорушень та призначив покарання у виді 2 років обмеження волі з позбавленням права обіймати на підприємствах, в установах чи організаціях посади, пов’язані з виконанням організаційно-розпорядчих чи адміністративно-господарських функцій строком на 2 роки.


Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1570