Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
17.03.2022

Жоден загиблий не має бути забутим: у прокуратурі вшанували військових та цивільних, полеглих у російсько-українській війні 

Колектив Вінницької обласної прокуратури 17 березня долучився до загальнонаціональної хвилини мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України.

Скорботний захід запроваджено на виконання Указу Президента України № 143/2022 від 16.03.2022, який передбачає проведення щоденно о 9:00 годині загальнонаціональної хвилини мовчання за співвітчизниками, загиблими внаслідок російсько-української війни.

«Щодня у своєму колективі ми поминатимемо тих, хто став жертвами збройної агресії Росії. Таких страшних втрат Україна не знала з часів Другої світової війни. Це наш спільний біль і горе. Жоден загиблий не має бути забутим», – сказав керівник обласної прокуратури Олександр Бутович. 

Він наголосив, що органи прокуратури продовжують виконувати свої конституційні функції, зокрема зосереджено увагу на документуванні злочинів, пов’язаних з воєнним конфліктом та збройною агресією Російської Федерації.

Також будь-хто може зафіксувати такий злочин та повідомити про нього на єдиній платформі збору доказів злочинів війни – https://warcrimes.gov.ua.

Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1918