Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.11.2021

30 років на захисті прав і свобод: прокуратура відзначає річницю створення (ФОТО)

У Вінницькій обласній прокуратурі 30 листопада відбулися урочисті збори, приурочені 30-й річниці створення органів прокуратури України та з нагоди Дня працівника прокуратури.

Вітаючи колег, керівник прокуратури Олександр Бутович наголосив, що наразі органи прокуратури України завершили чергову реформу, спрямовану на докорінну зміну стандартів діяльності, переосмислення внутрішніх цінностей, організації роботи, підвищення суспільного авторитету і довіри.

«Що це означає для нас? Ще більше зусиль, ще вища планка і щоденна робота на результат! Що це означає для людей? Усвідомлення, що прокурор не дармоїд, що він – фаховий юрист, що він – захисник постраждалих. Звідси – і їхня віра у справедливість, і співпраця у розкритті злочинів, у притягненні винуватих до відповідальності», – сказав Олександр Бутович. 

Він відзначив роботу своїх колег та подякував ветеранам прокуратури, представників яких було запрошено на урочистості, за гарну професійну спадщину та «фундамент», на якому нині стоїть вітчизняна прокуратура. 

Про важливість співпраці органів державної влади та місцевого самоврядування із прокуратурою задля ефективного захисту прав і свобод громадян, їхньої безпеки у громаді у своїх вітальних промовах говорили голова Вінницької облдержадміністрації Сергій Борзов, голова Вінницької обласної ради Вячеслав Соколовий, Вінницький міський голова Сергій Моргунов. 

Начальник Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Іван Іщенко та начальник Управління Служби безпеки України у Вінницькій області Анатолій Денисенко відзначили злагоджену взаємодію прокуратури, правоохоронних органів та органів безпеки області у питаннях забезпечення законності в регіоні. 

Голова Ради ветеранів органів прокуратури В’ячеслав Шидловський подякував за увагу до прокурорів старшого покоління та висловив переконання, що їхнім молодшим колегам вдасться реалізувати всі поставлені завдання. 

З нагоди ювілейної дати та професійного свята співробітники обласної та окружних прокуратур отримали відзнаки Офісу Генерального прокурора та обласної прокуратури, Вінницької ОДА та обласної ради, Вінницької міської ради, ГУ Нацполіції та УСБУ у Вінницькій області. 

     

   

Пресслужба Вінницької обласної прокуратури 

кількість переглядів: 2884