Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.11.2021

Батька підозрюють у зґвалтуванні неповнолітньої доньки

За процесуального керівництва Вінницької окружної прокуратури повідомлено про підозру 38-річному вінничанину у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 152 КК України.

Досудовим розслідуванням установлено, що батько неповнолітньої доньки майже рік систематично вчиняв над нею сексуальне насильство, бив гумовим кийком та залякував дівчину.  Через побої та залякування вона боялася комусь розповісти про насильство. Після чергового зґвалтування, яке її батько вчинив, вивізши доньку на автомобілі за місто, потерпіла наважилася подзвонити своїй матері, яка знаходиться за кордоном на заробітках і розповісти про скоєне.

Чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України.

Слідчим за погодженням з прокурором до суду подано клопотання про застосування до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

У разі доведення винуватості чоловіка в судовому порядку йому загрожує покарання у виді позбавленням волі на строк на строк від семи до дванадцяти років.

Нагадаємо, що відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1940