Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.11.2021

Жителя Іллінецької територіальної громади підозрюють у збуті особливо небезпечного наркотичного засобу

За процесуального керівництва Немирівської окружної прокуратури повідомлено про підозру 26-річному жителю Іллінецької територіальної громади у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів вчинене повторно).

За даними слідства, чоловік, переслідуючи корисливу мету, займався розповсюдженням канабісу на території Іллінецької ОТГ.

Правопорушника затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Під час обшуку за місцем проживання затриманого виявлено та вилучено канабіс та електронні ваги із залишками речовини рослинного походження, що підтверджує умисел на подальший збут наркотичних речовин.

Підготовлено до суду клопотання про застосування до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

У разі доведення винуватості чоловіка в судовому порядку йому загрожує покарання у виді позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 2115