Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.10.2021

Вінницькою обласною прокуратурою проведено семінар з питань оцінювання результатів службової діяльності державних службовців (ФОТО)

У Вінницькій обласній прокуратурі 5 жовтня відбувся навчально-практичний семінар «Процедура оцінювання результатів службової діяльності державних службовців».

У заході взяли участь керівники структурних підрозділів апарату обласної прокуратури (в підпорядкуванні яких перебувають державні службовці), керівники окружних прокуратур, державні службовці обласної прокуратури та окружних прокуратур. 

Як зазначив виконувач обов’язків Вінницької обласної прокуратури Василь Гайворон, щорічне оцінювання результатів роботи працівників прокуратури відображає загальний показник ефективності і рівень виконання завдань, що стоять перед відомством. Кожен працівник на своєму місці робить свій внесок, який впливає на цілісну роботу прокуратури. 

Із питанням «Основні засади визначення результатів виконання завдань. Консультативний супровід державних службовців» виступила начальник відділу кадрової роботи та державної служби обласної прокуратури Наталія Тисячук. 

Про процедури затвердження висновку щодо результатів службової діяльності державних службовців, які займають посади державної служби категорій «Б» та «В», визначення завдань і ключових показників на наступний рік, складання індивідуальної програми професійного розвитку державного службовця, підготовку письмового звіту та проведення оціночної співбесіди поінформували головні спеціалісти відділу кадрової роботи та державної служби Вікторія Очеретна та Наталія Пікульська. 

З питань стимулювання державних службовців за результатами щорічного оцінювання службової діяльності виступила начальник відділу фінансування та бухгалтерського обліку обласної прокуратури Олена Пастушенко.

Наостанок у форматі круглого столу було обговорено організаційні питання роботи державних службовців обласної та окружних прокуратур. 

  

  

Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1376