Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.08.2021

Привітання до Дня незалежності України

Україна відзначає 30-ту річницю незалежності. Це – офіційне державне свято, установлене на честь ухвалення Верховною Радою УРСР Акта проголошення незалежності України.

Саме 24 серпня 1991 року прийнято вважати датою відновлення незалежної держави Україна. Насправді ж, боротьба українського народу за право мати свою національну державу – запоруку успішного політичного й культурного розвитку суспільства – має кількасотлітню історію.

За це право боролися і звитяжці Княжої доби, і козаки Запорізької Січі, і сподвижники Української народної республіки… Ідея незалежності і нині спонукає нас спільно протистояти ворогам, боронити свої території, відстоювати свою ідентичність.

У цю боротьбу сучасні українці вкладають мрію про мир, бажання дихати повітрям свободи, очікування нових можливостей для розвитку.

Тому у величне свято нашої Держави бажаю всім нам невичерпної волі та сил на шляху до здійснення високої мети – процвітання соборної, вільної, неподільної і могутньої України. Миру і процвітання нашій Державі!

Слава Україні!

З повагою
Олександр Бутович,
керівник
Вінницької обласної прокуратури   
     

 

 

 

           

кількість переглядів: 1701