Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.08.2021

Жителів м. Хмельницького підозрюють у збуті особливо небезпечних психотропних речовин

За процесуального керівництва Вінницької окружної прокуратури повідомлено про підозру двом жителям міста Хмельницький, які підозрюються в незаконному збуті особливо небезпечних психотропних речовин на території м. Вінниці (ч. 2 ст. 307 КК України).

Так, увечері 08 серпня правоохоронцями на одній із вулиць, що на околиці м. Вінниця, зупинено двох громадян 25-ти та 37-ми років – жителів м. Хмельницький. Під час спілкування з ними з’ясувалося, що до обласного центру приїхали чоловіки з метою збуту особливо небезпечних психотропних речовин обіг яких заборонено – PVP.

Цю психотропну речовину вони завбачливо загорнули в клейку полімерну стрічку, розфасувавши їх у так звані «закладки».

Під час затримання (в порядку ст. 208 КПК України) в предметах їх одягу виявлено та вилучено понад 20 запакованих згортків із порошкоподібною речовиною білого кольору.

На цей час до суду подано клопотання про застосування до підозрюваних запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

У разі доведення винуватості чоловіків у судовому порядку їм загрожує покарання у виді позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1133