Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.08.2021

Жителя Хмільницької територіальної громади підозрюють у збуті особливо небезпечного наркотичного засобу

За процесуального керівництва Хмільницької окружної прокуратури повідомлено про підозру 26-річному жителю Хмільницької територіальної громади у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України (незаконний збут особливо небезпечного наркотичного засобу).

Слідством установлено, що чоловік протягом тривалого часу збував мешканцям  Хмільницького району особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс. Під час проведення оперативної закупівлі правоохоронцями була вилучена зазначена наркотична речовина.

Чоловіка затримано в порядку  ст. 208 КПК України.

На цей час до суду подано клопотання про застосування до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

У разі доведення винуватості чоловіка в судовому порядку йому загрожує покарання у виді позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1322