Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.07.2021

На зборах прокурорів Вінницької обласної прокуратури обрано делегатів на всеукраїнську конференцію прокурорів (ФОТО)

У Вінницькій обласній прокуратурі 26 липня 2021 року відбулись збори прокурорів, які обрали трьох делегатів для участі у всеукраїнській конференції прокурорів.

Всеукраїнська конференція прокурорів скликана наказом Генерального прокурора від 19.07.2021 № 237 на 27-28 серпня цього року. Схвалено попередній перелік питань, що виносяться на її обговорення, зокрема: призначення членів Ради прокурорів України та членів відповідного органу, що здійснює дисциплінарне провадження; прийняття положення про порядок роботи відповідного органу, що здійснює дисциплінарне провадження, та інші. 

Шляхом таємного голосування делегатами на всеукраїнську конференцію прокурорів від Вінницької обласної прокуратури обрано трьох прокурорів:

1. Бутовича Олександра Івановича – керівника Вінницької обласної прокуратури; 
2. Ольхового Віталія Валерійовича – начальника управління представництва інтересів держави в суді Вінницької обласної прокуратури;
3. Терещенка Андрія Володимировича – начальника відділу представництва інтересів держави у бюджетній сфері, з питань державної і комунальної власності управління представництва інтересів держави в суді Вінницької обласної прокуратури.

     

Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1485