Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.07.2021

Вінницькою обласною прокуратурою проведено семінар щодо етичної поведінки державних службовців та ділового українського мовлення (ФОТО)

Сьогодні, 21 липня, у Вінницькій обласній прокуратурі в режимі відеоконференцзв’язку з окружними прокуратурами відбувся навчально-практичний семінар «Дотримання правил етичної поведінки державними службовцями органів прокуратури. Ділове українське мовлення та застосування норм українського правопису в професійній діяльності державних службовців».

Участь у заході взяли керівники структурних підрозділів апарату обласної прокуратури, в підпорядкуванні яких перебувають державні службовці, керівники окружних прокуратур, державні службовці обласної прокуратури та окружних прокуратур.

Як зазначив керівник Вінницької обласної прокуратури Олександр Бутович, органи прокуратури мають на меті постійне удосконалення своєї діяльності, відтак тема семінару є важливою для розвитку навичок та підвищення професійної компетентності державних службовців обласної прокуратури.

У ході заходу щодо питання «Дотримання правил етичної поведінки державними службовцями органів прокуратури» виступила начальник відділу кадрової роботи та державної служби обласної прокуратури Наталія Тисячук.

Про те, як відбуватиметься процедура підтвердження рівня володіння державною мовою державними службовцями відповідно до Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної», розповіла головний спеціаліст відділу кадрового підрозділу обласної прокуратури Вікторія Очеретна.

Правила практичного застосування норм нового українського правопису в професійній діяльності державних службовців окреслила спеціаліст з питань інформаційної політики обласної прокуратури Леся Гніденко.

Щодо питання «Етичні норми ділового листування в органах прокуратури» виступила начальник відділу документального забезпечення обласної прокуратури Ірина Захарчук.

Зазначені питання семінару учасники обговорили у форматі запитання/відповіді, акцентуючи на їхній практичній реалізації у щоденній роботі співробітників обласної та окружних прокуратур Вінниччини.

  

 Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1476