Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.07.2021

У м. Ямполі взято під варту чоловіка, який підозрюється у збуті психотропних речовин (ФОТО)

За процесуального керівництва Могилів-Подільської окружної прокуратури повідомлено про підозру 40-річному жителю м. Ямполя у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. ч. 1, 2 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинене повторно).

Досудовим слідством встановлено, що колишній лікар упродовж 2020 – 2021 років щонайменше 4 рази за грошові кошти незаконно збував психотропну речовину амфетамін.

Після викриття протиправної діяльності чоловіка його було затримано правоохоронцями у порядку ст. 208 КПК України та згодом повідомлено про підозру.  

Під час проведення санкціонованих обшуків в помешканні підозрюваного вилучено амфетамін, марихуану, прекурсори, обладнання для виготовлення психотропних речовин.  

На сьогодні, задовольнивши клопотання прокуратури, суд застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

У разі доведення винуватості у судовому порядку йому загрожує покарання від  6 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадуємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.      

 

Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1635