Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.07.2021

Повідомлено про підозру та взято під варту вінничанку, яка вкотре організувала збут наркотичних речовин

За процесуального керівництва Вінницької окружної прокуратури повідомлено про підозру 43-річній жительці м. Вінниці у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту особливо небезпечного наркотичного засобу).

Досудовим розслідуванням встановлено, що жінка, яка вже засуджувалася за збут наркотичних речовин, розповсюджує у місті Вінниці  наркотичні засоби та психотропні речовини. Правоохоронцями було задокументовано та припинено протиправні дії особи, а її саму затримано.

На сьогодні рішенням суду до підозрюваної застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. У разі доведення винуватості вінничанки в судовому порядку, їй загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до 10 років.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1381