Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.07.2021

Вінницькі прокурори взяли участь у турнірі з мініфутболу на Кубок Генерального прокурора (ФОТО)

У суботу, 10 липня, у м. Житомирі відбувся відбірковий етап турніру з мініфутболу на Кубок Генерального прокурора 2021 року.

У змаганні взяли участь три команди: Вінницької обласної прокуратури, Житомирської обласної прокуратури та Офісу Генерального прокурора.

Команду прокурорів Вінниччини сформували: Ковальський Антон Анатолійович (капітан), Багрій Євгеній Анатолійович, Гулько Андрій Васильович, Зайцев Дмитро Валерійович, Кандзьоба Максим Сергійович, Комаровський Євген Вікторович, Кравець Олександр Вікторович, Матвієнко Максим Леонідович, Сопрун Володимир Володимирович, Шестопал Дмитро Анатолійович, Шубін Іван Романович.

У ході турніру команди зіграли серію матчів, аби визначити переможця – учасника фіналу Кубку. У першому колі вінничани перемогли житомирян із рахунком 5:3. У другому колі вінницькі прокурори на останній хвилині матчу поступилися команді Офісу Генерального прокурора – 0:1. Ураховуючи, що команда житомирян і Офісу зіграли в нічию – 0:0, команда Вінницької обласної прокуратури здобула 2 місце у групі.

Перший заступник керівника Вінницької обласної прокуратури Василь Гайворон, який підтримував команду колег на глядацькій трибуні, зауважив, що в таких поєдинках особливо відчувається командний дух, дружнє плече, спільне прагнення до перемоги. Він відзначив, що команда Вінниччини зарекомендувала себе єдиним дружнім колективом і подарувала незабутні емоції та видовищну гру.

 

Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 2078