Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.07.2021

Керівниці підприємства пред’явлено обвинувачення у привласненні бюджетних коштів та службовому підробленні

Вінницькою обласною прокуратурою до суду передано обвинувальний акт стосовно керівниці одного з підприємств Київської області, яка обвинувачується у привласненні бюджетних коштів та службовому підробленні (ч. 2 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України).

За даними слідства, директорка товариства з обмеженою відповідальністю уклала договір на проведення робіт з ремонту будівлі однієї зі шкіл Вінницької області. Надалі керівницею до актів виконаних робіт були внесені неправдиві відомості про їх повне виконання, хоча фактично частину з них підприємство не виконало, що підтверджено висновком судової будівельно-технічної експертизи.

Внаслідок таких злочинних дій посадовою особою незаконно отримано та привласнено бюджетні кошти в сумі 155 тис. грн.

У разі доведення винуватості у скоєнні інкримінованих злочинів перед судом, жінці загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до п''яти років.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1209