Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.06.2021

Заступник керівника обласної прокуратури перевірив умови тримання у Вінницькій обласній клінічній психоневрологічній лікарні ім. акад. Ющенка (ФОТО)

Заступником керівника Вінницької обласної прокуратури Антоном Ковальським та начальником відділу обласної прокуратури Іваном Колбом вчора, 24 червня, здійснено виїзд до комунального некомерційного підприємства «Вінницька обласна клінічна психоневрологічна лікарня ім. акад. Ющенка Вінницької обласної ради» з метою перевірки умов тримання та проведення особистого прийому осіб, які утримуються у відділенні стаціонарної судово-психіатричної експертизи.

За результатами прийому ув’язненим надано роз’яснення з приводу їх звернень, які стосувались здебільшого строків проведення стаціонарної судово-психіатричної експертизи. На умови тримання та харчування скарг не надходило. Утримання осіб здійснюється з дотриманням вимог Закону України «Про попереднє ув’язнення» з урахуванням їх психічного стану та ступеня суспільної небезпеки.

У відділенні стаціонарної судово-психіатричної експертизи цього медичного закладу на момент візиту утримувалось 12 осіб, взятих під варту, відносно яких проводиться експертиза з метою встановлення їх психічного стану та осудності.

     

 


Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

 

кількість переглядів: 1851