Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.06.2021

За умисне вбивство жінки жителя м. Погребища засуджено до 11 років позбавлення волі

Вінницькою окружною прокуратурою в суді доведено винуватість 37-річного жителя міста Погребища за ч. 1 ст. 115 КК України (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині).

У судовому засіданні прокурором доведено, що у квітні 2020 року ввечері обвинувачений вдома у своєї співмешканки з нею та їхньою спільною 40-річною знайомою вживали спиртні напої. Під час застілля між чоловіком та цією знайомою виникла словесна суперечка.

У розпал конфлікту обвинувачений умисно, з метою заподіяння смерті потерпілій, вивів її з будинку на подвір’я. Там він завдав жінці кілька ударів кулаком в голову, а коли та впала на землю – почав бити її ногами, а потім обухом сокири по тулубу й кінцівках.

Після цього, аби приховати сліди вчиненого злочину, обвинувачений заволік потерпілу у підвал будинку, де залишив її. Там жінка від отриманих тяжких травм невдовзі померла.

Згодом зловмисника було затримано правоохоронними органами. Після проведення досудового розслідування він постав перед судом.

За результатами розгляду обвинувального акта та наданих прокурором доказів Вінницьким міським судом ухвалено обвинувальний вирок, яким обвинуваченого засуджено до 11 років позбавлення волі.


Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1276