Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.06.2021

Засуджено чоловіка, який умисно наніс тяжке тілесне ушкодження

Немирівською окружною прокуратурою в суді доведено винуватість 45-річного жителя Гайсинського району за ч. 1 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння).

У судовому засіданні прокурором доведено, що у грудні 2018 року у вечірню пору доби обвинувачений за місцем свого проживання разом зі своїм товаришем вживав спиртні напої, та між ними відбувся словесний конфлікт в ході якого потерпілий образив зловмисника.

Через деякий час «друзі» вирішили пройтись до місцевого магазину за пляшкою алкоголю. Покидаючи власне домогосподарство, обвинувачений прихопив з собою кухонного ножа з метою помсти за недавню образу.    

Перебуваючи на вулиці, зловмисник наніс потерпілому удар ножем у черевну порожнину, після чого залишив місце події.

Згодом зловмисника правоохоронними органами затримано. Після  проведення досудового розслідування він постав перед судом.

У ході судового розгляду прокурором надані переконливі докази винуватості особи, за результатами дослідження яких, Немирівським районним судом Вінницької області ухвалено обвинувальний вирок та обвинуваченого засуджено до 5 років 6 місяців позбавлення волі.

Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1022