Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.06.2021

Діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє України (ФОТО)

Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки малечі. Сьогодні працівники Вінницької обласної та окружних прокуратур отримали це щастя, адже відвідали багатодітну, малозабезпечену родину, дитячі заклади над якими опікуються.

Заступник керівника Вінницької обласної прокуратури Олександр Смуригін та начальник відділу захисту інтересів дітей та протидії насильству обласної прокуратури Вікторія Гунько завітали до Вінницького спеціалізованого будинку дитини з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки.

Вітаючи з Днем захисту дітей, Олександр Смуригін побажав малечі рости здоровими й  щасливими, щоб ангел охоронець завжди був поруч та допомагав дітлахам. А дорослим дарувати своє тепло дітям, любити, опікуватись ними.

Діти завжди раді подарункам, а у святкові дні особливо. Тому прокурори теж не оминули їх у цей день своєю увагою. До привітань долучилися всі працівники відомства, придбані ними самокати, велосипеди, машинки, м’ячі, ігри, предмети гігієни, фрукти та солодощі викликали задоволення у дітей.

Радість в очах дітей – це те, заради чого ми живемо. Робімо дітей щасливими!

        

     


Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1001