Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
21.05.2021

Підвальному крадію повідомлено про підозру

 
За процесуального керівництва Вінницької окружної прокуратури повідомлено про підозру 40-річному жителю м. Вінниці у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому).

Слідством установлено, що вінничанин, раніше неодноразово судимий за вчинення аналогічних кримінальних правопорушень та вживання наркотиків, упродовж березня та квітня 2021 року вчинив чотири крадіжки особистого майна з підвальних приміщень жителів обласного центру. Чоловік завдав потерпілим майже 100 тис. грн матеріальної шкоди, викравши у них велосипеди та автомобільні колеса.

Вінницький міський суд задовольнив клопотання слідчого, погоджене з прокурором, та застосував до підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

У разі доведення винуватості у скоєнні інкримінованого злочину у судовому порядку, підозрюваному загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1358