Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.04.2021

Жителя Іллінецької територіальної громади підозрюють у збуті канабісу

За процесуального керівництва Немирівської окружної прокуратури повідомлено про підозру 30-річному жителю Іллінецької територіальної громади у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту особливо небезпечного наркотичного засобу).

Слідством установлено, що чоловік з метою заробітку займався розповсюдженням канабісу на території Іллінецької громади. Під час обшуку у помешканні підозрюваного правоохоронцями виявлено та вилучено 20 розфасованих згортків канабісу та блокнот із записами, які підтверджують умисел щодо збуту наркотичних речовин.

На сьогодні рішенням суду до підозрюваного застосовано запобіжний захід у виді тримання під вартою. У разі доведення винуватості чоловіка в судовому порядку йому загрожує покарання у виді позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1438