Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.04.2021

Учня ПТУ підозрюють у розповсюдження наркотичних засобів (ФОТО)

За процесуального керівництва Вінницької окружної прокуратури повідомлено про підозру особі за фактом зберігання особливо небезпечних наркотичних речовин з метою збуту.

Слідством встановлено, що 18-річний хлопець, переслідуючи корисливу мету, займався розповсюдженням канабісу, амфетаміну та солей-PVP шляхом розміщення так званих «закладок».

Під час затримання юнака, у нього вилучено 10 розфасованих згортків канабісу та інших речовин, приналежність яких встановлюється. За місцем проживання підозрюваного виявлено та вилучено майже 218 розфасованих та готових до розміщення у різних куточках міста згортків ймовірно  канабісу, амфетаміну та солей-PVP.

На даний час затриманому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України - незаконне придбання, зберігання з метою збуту особливо небезпечного наркотичного засобу. До суду подано клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

         

                             

 


Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1550