Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.04.2021

34-річного жителя м. Козятина підозрюють у розповсюдженні метадону

За процесуального керівництва прокурорів Хмільницької окружної прокуратури правоохоронцями затримано 34-річного жителя м. Козятина в порядку ст. 208 КПК України.

Установлено, що чоловік, який раніше був засуджений за вчинення злочину щодо незаконного обігу наркотичних засобів, протягом тривалого часу збував мешканцям м. Козятина та району синтетичний наркотичний засіб метадон. Під час обшуку його помешкання правоохоронцями була вилучена вказана наркотична речовина.

Наразі прокурором готується повідомлення затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкція статті передбачає покарання у виді позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Також до суду готується клопотання про обрання щодо чоловіка запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Нагадаємо, відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.



Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1282