Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.04.2021

У жителя м. Могилева-Подільського вилучили сигарети з ознаками підробки на суму 2,5 млн грн (ФОТО)

Прокурорами Могилів-Подільської окружної прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 199 КК України (зберігання з метою збуту підроблених марок акцизного податку за попередньою змовою групою осіб).

У ході досудового розслідування у кримінальному провадженні за клопотанням прокурора проведено санкціонований обшук у домоволодінні жителя м. Могилева-Подільського. У помешканні чоловіка виявлено та вилучено 71 500 пачок сигарет різних марок, в т. ч. з можливими ознаками підробки марок акцизного збору.

Загальна вартість продукції, яку громадянин незаконно реалізовував, становить близько 2,5 млн грн за цінами «чорного» ринку.

На сьогодні у кримінальному провадженні проводяться необхідні слідчі та процесуальні дії, призначено проведення відповідних експертиз, встановлюються інші причетні особи, вживаються заходи для встановлення всіх обставин події.

Нагадаємо, відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

         

                                                                

 

 


Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1270