Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.04.2021

За виготовлення амфетаміну жителя м. Вінниці засуджено до 10 років позбавлення волі

Прокурором Вінницької окружної прокуратури в суді доведено винуватість жителя м. Вінниці за ч. 2 ст. 307, ч. 1 ст. 309, ч. ч. 2, 3 ст. 311, ч. ч. 1, 2 ст. 313 КК України (виготовлення та зберігання з метою збуту у великих розмірах психотропних речовин, вчинене повторно, незаконне придбання, зберігання обладнання, прекурсорів, призначених для виготовлення психотропних речовин в особливо великих розмірах).

Установлено, що 37-річний вінничанин за місцем свого проживання організував лабораторію з виготовлення психотропної речовини амфетамін, яку мав на меті збувати на території м. Вінниці. Крім того, перебуваючи під слідством, підозрюваний у помешканнях інших осіб повторно облаштував місця для виготовлення наркотиків.

За результатами розгляду обвинувального акта та наданих прокурором доказів про систематичну злочинну діяльність обвинуваченого, пов’язану з незаконним обігом психотропних речовин, Вінницьким міським судом ухвалено обвинувальний вирок, яким його визнано винним та засуджено до 10 років позбавлення волі.


Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1303