Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.04.2021

За підозрою у збуті психотропних речовин затримано та взято під варту двох жителів м. Вінниці

Прокурорами Вінницької окружної прокуратури здійснюється процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом незаконного зберігання з метою збуту психотропної речовини двома жителями м.Вінниці (ч. 2 ст. 307 КК України).

Під час затримання двох 20-річних чоловіків у порядку ст. 208 КПК України у них виявлено та вилучено запаяні поліетиленові згортки, в яких знаходилася психотропна речовина сіль PVP.

За даними слідства, підозрювані незаконно зберігали психотропні речовини з метою їх збуту на території м. Вінниці шляхом облаштування так званих закладок.

Вінничанам оголошено  про підозру у вчиненні зазначеного кримінального правопорушення. До них судом застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб.

На цей час у кримінальному провадженні проводяться необхідні слідчі та процесуальні дії, вживаються заходи для встановлення всіх обставин події.

Нагадаємо, відповідно до статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1277