Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.04.2021

Жителю Вінницького району, який заподіяв умисні тяжкі тілесні ушкодження своїй співмешканці, що спричинили її смерть, повідомлено про підозру

За процесуального керівництва Вінницької окружної прокуратури повідомлено про підозру жителю Вінницького району, який підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

За даними слідства, уночі між 34-річним чоловіком та його 30-річною співмешканкою у їхньому будинку на ґрунті ревнощів відбулася словесна суперечка, яка переросла у бійку.

Під час конфлікту чоловік руками та ногами наніс потерпілій значну кількість ударів по голові та тулубу, спричинивши їй тяжкі тілесні ушкодження. Після цього підозрюваний  силоміць виштовхав жінку з помешкання, кинувши її на бетоновану доріжку перед входом до будинку. Сам чоловік повернувся до будинку та ліг спати.

Унаслідок отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла. Її тіло без ознак життя підозрюваний виявив уранці та повідомив про це у поліцію.

На цей час до суду надіслано клопотання про застосування до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

У кримінальному провадженні проводяться необхідні слідчі та процесуальні дії, вживаються заходи для встановлення всіх обставин події.

Нагадаємо, відповідно до статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1568