Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.04.2021

Правоохоронцями області вкотре викрито незаконне зберігання фальсифікованих підакцизних товарів з метою збуту (ФОТО)

Прокуратурою Вінницької області спільно ГУ ДФС у Вінницькій області за оперативного супроводу УСБУ та УСР у Вінницькі області в рамках кримінального провадження, щодо незаконного зберігання фальсифікованих підакцизних товарів з метою збуту за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України, викрито на території м. Могилів-Подільський та м. Вінниця склади з фальсифікованими алкогольними напоями відомих світових брендів, які зберігалися з метою збуту.

Крім того, під час проведення санкціонованого обшуку в одній із служб доставки упереджено відправлення покупцям фальсифікованих алкогольних напоїв, загальним об’ємом майже  3 тис. літрів.

Наразі слідство триває, вживаються заходи щодо встановлення осіб, причетних до незаконного виготовлення та зберігання, розповсюдження зазначених підакцизних товарів.

З початку року Вінницькою обласною прокуратурою спільно з ГУ ДФС у Вінницькій області виявлено та вилучено понад 15 тис. літрів фальсифікованих алкогольних напоїв, ліквідовано три цехи з виробництва сурогатного алкоголю та припинено діяльність майже 30 інтернет-сайтів, за допомогою яких реалізовувались  незаконно виготовлені алкогольні напої.

               


Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1875