Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
01.03.2021

Чоловіка засуджено на 5 років позбавлення волі за скоєння ряду злочинів

Прокурором Вінницької місцевої прокуратури в суді доведено винуватість  жителя обласного центру за ч. 1 ст. 154, ч. 2 ст. 185, ч. 3 ст. 357 КК України. Судом першої інстанції чоловіка засуджено з призначенням покарання у виді позбавлення волі та звільнено від відбування призначеного покарання з випробуванням та іспитовим строком.

У судовому засіданні підтверджено, що 37-річний вінничанин у березні 2019 року у вечірній час на набережній обласного центру познайомився з двома дівчатами. В однієї з них він викрав майно, грошові кошти та паспорт. Згодом чоловік знову підійшов до дівчини, в якої вчинив крадіжку, та почав примушувати її до вступу у статевий зв'язок без її згоди. Погрожував при цьому нанесенням тілесних ушкоджень та знищити паспорт. Проте, дізнавшись, що на місце події мають прибути працівники поліції втік.

Не погодившись зі звільненням засудженого від відбування призначеного покарання прокурор подав апеляційну скаргу, яку, за послідовної позиції прокурора Вінницької обласної прокуратури, задоволено апеляційним судом.
     
Згідно нового вироку апеляційного суду чоловіка засуджено до покарання у виді 5 років позбавлення волі, яке слід відбувати реально.

Пресслужба Вінницької обласної прокуратури
кількість переглядів: 1277