Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
12.02.2021

Затримано чоловіка, який на початку минулого року вчинив розбійний збройний напад на родину (ФОТО)

За процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури слідчими слідчого  управління ГУНП у Вінницькій області затримано 43-річного жителя Вінницької області, який підозрюється у вчиненні розбійного нападу.

Досудовим слідством встановлено, що вночі 07.03.2020 затриманий, з метою незаконного заволодіння чужим майном, одягнувши на обличчя заздалегідь заготовлену маску, пошкодивши вхідні двері, проник до будинку родини в одному із сіл Могилів-Подільського району.

У приміщенні нападник здійснив два постріли з мисливської рушниці в господаря та прикладом рушниці наніс удар по голові жінці, після чого, висловлюючи погрози застосування насильства, почав вимагати у потерпілих гроші та цінні речі.

Обшукавши домогосподарство, зловмисник викрав належні потерпілим особисті цінні речі та залишив місце події.

Дії підозрюваного кваліфіковано за ч. 4 ст. 187 КК України. За вчинення такого злочину передбачено відповідальність у виді позбавленням волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1226