Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.01.2021

Жителя Гайсинського району підозрюють у вбивстві свого знайомого

За процесуального керівництва Немирівської місцевої  прокуратури повідомлено про підозру жителю Гайсинського району в умисному вбивстві свого знайомого (ч. 1 ст. 115 КК України).

Слідством установлено, що під час вживання алкогольних напоїв у приміщенні літньої кухні 58-річного чоловіка із його 76-річним знайомим  виник конфлікт через пролиту потерпілим брагу. Підозрюваний наніс численні удари по тулубу чоловіка, спричинивши йому тілесні ушкодження у виді закритої тупої травми грудної клітки та множинних двобічних переломів ребер, від яких потерпілий помер на місці події.

Слідчим суддею Гайсинського районного суду до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів без можливості внесення застави.

У разі доведення винуватості у скоєнні інкримінованого злочину перед судом, підозрюваному загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1069