Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.01.2021

Повідомлено про підозру двом чоловікам, які до смерті забили свого рідного брата

За процесуального керівництва Калинівської місцевої прокуратури повідомлено про підозру двом братам, які заподіяли умисні тяжкі тілесні ушкодження своєму старшому братові, що спричинили його смерть (ч. 2 ст. 121 КК України).

Слідством установлено, що три рідних брати після похорон їх матері у її помешканні почали сваритися з приводу майбутнього розподілу спадщини, зокрема, щодо того, кому дістанеться її будинок. Під час сварки, молодший та середній брати, діючи спільно, нанесли множинні хаотичні удари руками старшому братові, від яких потерпілий помер на місці події.

До суду передано клопотання про застосування до підозрюваних запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

У разі доведення винуватості у скоєнні інкримінованого злочину перед судом, підозрюваним загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.


Нагадуємо, що відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1310