Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.01.2021

За надання неправомірної вигоди інспекторам патрульної поліції житель одного з районних центрів області відповідатиме в суді

Калинівською місцевою прокуратурою до Хмільницького міськрайонного суду передано обвинувальний акт стосовно громадянина про обвинувачення у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України («Надання службовій особі неправомірної вигоди за вчинення чи невчинення нею в інтересах того, хто надає таку вигоду будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища»).

За даними слідства обвинувачений в грудні 2020 року, керуючи транспортним засобом без полісу обов’язкового його страхування, був зупинений інспекторами патрульної поліції та, намагаючись уникнути адміністративної відповідальності за ч. 1 ст. 126 КУпАП, надав інспекторам патрульної поліції неправомірну вигоду.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1448