Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.01.2021

На Вінниччині повідомлено про підозру організованій групі, яка займалася сутенерством

За процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури повідомлено про підозру чотирьом особам, які у складі організованої групи у місті Вінниці втягнули чотирьох жінок у заняття проституцією та здійснювали стосовно них сутенерство (ч. 3 ст. 303 КК України).

Слідством встановлено, що чотири мешканця міста Вінниці зорганізувалися у стійке злочинне об'єднання, і з використанням уразливого стану втягнули чотирьох жінок у заняття проституцією, яким забезпечували таку діяльність шляхом створення в мережі Інтернет веб-сайту, оренди приміщень, підшукання клієнтів і забезпечення охорони. 

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, проводяться слідчі дії для встановлення всіх обставин вчинення зазначених злочинів. У разі доведення винуватості підозрюваних у скоєнні інкримінованих злочинів перед судом, членам організованої групи загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна або без такої.

Нагадаємо, що відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1385