Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.12.2020

Прокурори Вінниччини привітали дітей із Днем Святого Миколая (фото)

Не змінюючи традицію опікуватись дітьми, напередодні Дня Святого Миколая прокурори Вінниччини привітали діток зі святом.

Керівник обласної прокуратури Олександр Бутович завітав до Вінницького спеціалізованого будинку дитини з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки.

«День святого Миколая – свято, коли всі діти чекають чудес. Дорослих це свято вчить милосердю, щедрості і любові. Тож бажаю усім діткам отримати довгоочікувані подарунки, а дорослим мати скільки душевної теплоти, аби хотілося дарувати її оточуючим!» – побажав Олександр Іванович.

У цей день прокурори також завітали до Мурованокуриловецької школи-інтернату, над якою прокуратура Вінниччини вже роками здійснює шефство, до Тульчинського спеціалізованого будинку дитини з ураженням центральної нервової системи та порушенням психіки, до Вінницького обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей.


До привітань долучилися всі працівники відомства. До теплих щирих побажань додали ще й солодкі подарунки, іграшки від Святого Миколая.

Радість в очах дітей, їхні щирі посмішки – це те, заради чого всі ми живемо.

 

 

 


Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1642