Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.11.2020

Стосовно вінничанина, який, порушуючи громадський порядок, заподіяв тілесні ушкодження працівнику поліції та представнику громадського формування, до суду передано обвинувальний акт

Бершадською місцевою прокуратурою до суду передано обвинувальний акт стосовно жителя Тростянецького району, який обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 345, ч. 2 ст. 350 КК України.

Слідством встановлено, що обвинувачений, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, влаштував із своїм братом перегони на автомобілях по центральній вулиці м. Тростянця, чим порушив швидкісний режим та створив небезпеку для інших учасників дорожнього руху. 

З метою припинення неправомірних дій зазначений осіб, на місце події прибули працівники поліції та представники місцевого громадського формування з охорони громадського порядку. Не реагуючи на зауваження, обвинувачений вступив у суперечку із працівниками поліції та ігноруючи їх законні вимоги умисно наніс тілесні ушкодження інспектору місцевого відділення поліції та голові громадського формування, які здійснювали свою діяльність з охорони громадського порядку.

За зазначені дії обвинуваченому загрожує покарання до п’яти років обмеження або позбавлення волі.

Нагадаємо, що відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.



Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1295