Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.11.2020

Співробітника митниці затримано при отриманні неправомірної винагороди при незаконному перевезенні бурштину через державний кордон (фото)

 

За процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури разом із  співробітниками УСБ України та слідчими ДБР викрито схему незаконного перевезення бурштину через державний кордон України.

У ході спільної спецоперації затримано на гарячому співробітника Подільської митниці ДМСУ та його спільника ‒ громадянина Молдови, який отримав 45 тис. грн за безперешкодне перевезення бурштину через кордон та передав за це митнику частину коштів у сумі 4 тис. грн, решту - залишив собі. При затриманні у посередника вилучено пакет з бурштином масою 8 кг.

На цей час готуються матеріали для повідомлення про підозри митнику та його спільнику, а також застосування до них запобіжних заходів. 

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

               

                                     


Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

 


кількість переглядів: 1609