Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.11.2020

Вінничанину повідомлено про підозру за фактом придбання права власності на земельну ділянку шляхом обману з використанням підроблених документів

Бершадською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом придбання права власності на земельну ділянку шляхом обману з використанням підроблених документів  (ч. 2 ст. 190, ч. 4 ст. 358 КК України).

Слідством встановлено, що житель одного з районів області шляхом використання завідомо підроблених документів шахрайським шляхом заволодів правом власності на земельну ділянку загальною площею 3,26 га вартістю 141 тис. грн на території однієї з сільських рад району, власник якої помер, а земельна ділянка перебувала в управлінні органу місцевого самоврядування.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває, проводяться слідчі дії для встановлення всіх обставин вчинення цього злочину та причетності підозрюваного до інших аналогічних кримінальних правопорушень.

Нагадаємо, що відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1589