Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.09.2020

За розбійний напад та умисне вбивство 80-річного пенсіонера, злочинці понад 10 років проведуть у місцях позбавлення волі

За принципової позиції Немирівської  місцевої прокуратури Вінницької області районним судом ухвалено обвинувальний вирок у кримінальному провадженні за фактом вчинення розбійного нападу та умисного вбивства жителя Немирівського району за ч. 4 ст. 187, п. 6, п. 9, п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України.

За даними слідства, троє жителів Іллінецького району та м. Жмеринки, двоє з яких раніше судимі, діючи за попередньою змовою, з метою протиправного заволодіння майном, у нічний час проникли в будинок 80-річного пенсіонера. Злочинці, застосовуючи насильство, яке є небезпечним для життя потерпілого, заволоділи грошовими коштами останнього в сумі 600 гривень.

Після цього, вказані особи, з метою приховання скоєного ними із корисливих мотивів розбійного нападу, вчинили умисне вбивство потерпілого.

У ході судового розгляду, стороною обвинувачення повністю доведено вину обвинувачених осіб.

Вироком Немирівського районного суду одному з підсудних призначено покарання у виді позбавлення волі на строк 13 років з конфіскацією майна, двом іншим – по 15 років з конфіскацією майна.


Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1520