Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.09.2020

На Вінниччині повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід групі осіб, які утримували нарколабораторію та здійснювали збут психотропних речовин

Калинівською місцевою прокуратурою спільно з Калинівським відділом поліції викрито місцевих мешканців, які утримували нарколабораторію та здійснювали збут психотропних речовин.

За даними слідства, 31-річний житель міста Калинівка, будучи раніше судимим за злочини у сфері незаконного обігу наркотичних засобів та прекурсорів, маючи умисел на незаконне  виготовлення, зберігання з метою збуту та незаконний збут наркотичних засобів, незаконно виготовив та зберігав за місцем свого проживання психотропну речовину, обіг якої обмежено – амфетамін.

З метою реалізації злочинного умислу, діючи за попередньою змовою із 27-річним громадянином міста Калинівки, здійснював збут психотропної речовини- амфетаміну, отримувавши за це грошову винагороду.

У ході проведення санкціонованого обшуку в житловому будинку правопорушника,  виявлено лабораторію з виготовлення психотропних речовин та вилучено засоби та знаряддя для їх виготовлення.

Зазначених осіб затримано в порядку ст. 208 КПК України та  повідомлено про підозру у вчинені кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 307 КК України.

Калинівським районним судом відносно вказаних осіб обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.


Пресслужба Вінницької обласної прокуратури

кількість переглядів: 1573