Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.08.2020

Винесено вирок іноземцю за надання службовій особі неправомірної вигоди

Могилів-Подільською місцевою прокуратурою підтримано обвинувачення у кримінальному провадженні відносно громадянина Республіки Молдова по обвинуваченню у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 369 КК України – надання службовій особі неправомірної вигоди за вчинення службовою особою в інтересах того, хто надає таку вигоду будь-якої дії з використанням наданого їй службового становища.

Як повідомлялось раніше, іноземець, з метою здійснити перетин державного кордону, всупереч вимогам постанови Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 № 641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», надав неправомірну вигоду службовій особі Могилів-Подільського прикордонного загону у розмірі 100_доларів США.

Під  час  судового  розгляду  прокурором  повністю  доведено  вину обвинуваченого і вироком Могилів-Подільського міськрайонного суду Вінницької області від 27.08.2020 затверджено угоду про визнання винуватості та обвинуваченому призначено покарання у виді штрафу у розмірі 17 тис гривень.


Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1656