Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.08.2020

Обрано запобіжний захід чоловіку, який підозрюється у умисному вбивстві

Калинівською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.115 КК України - умисне вбивство, покарання за яке передбачено від 7 до 15 років позбавлення волі.

За даними слідства, 08.08.2020 до реанімаційного відділення  Калинівської ЦРЛ бригадою швидкої медичної допомоги з тілесними ушкодженнями у вигляді термічних опіків  тулуба та кінцівок (80% тіла) доставлено потерпілу, жительку м. Калинівка. Як вказала потерпіла, її чоловік, на ґрунті ревнощів, облив її спиртом  та підпалив.
Незважаючи на зусилля медиків, 09.08.2020, від термічних опіків, потерпіла померла.

Підозрюваний  затриманий 08.08.2020, в порядку ст. 208 КПК України, того ж дня йому повідомлено про підозру за ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 КК України. За клопотанням прокурора ухвалою Калинівського районного суду підозрюваному обрано запобіжний захід  у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб без права внесення застави.

Досудове слідство триває.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба прокуратури Вінницької області

кількість переглядів: 1486